Biden, gazetecileri oturduğu masadan kovdurdu

DÜNYA

G7 Zirvesi için İngiltere'nin Cornwall kentine giden ABD Başkanı Joe Biden ve eşi First Lady Jill Biden, kaldıkları otelde skandal bir harekete imza attı. Konakladıkları otelde yemek yemek için otelin restoranına inen Biden çifti, oturmak istedikleri masada BBC muhabirlerinin oturduğunu gördü. Bunun üzerine Joe Biden, korumalarına verdiği emirle saniyeler içerisinde masayı boşalttırdı.

Dün gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası konakladığı Tregenna Castle Hotel'e dönen Joe Biden ve eşi Jill Biden, akşam yemeği yemek üzere bahçe katında bulunan restorana indi. Restoranda eşi Jill Biden ile baş başa kalmak isteyen ABD Başkanı'nı, masada oturan iki muhabiri hedef aldı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre restoranda bulunan BBC muhabirleri Jon Sopel ve Morgan Gisholt Minard, Biden çiftinin korumaları tarafından uyarıldı. Masalarını boşaltmaları istenilen iki muhabir, adeta restorandan kovuldu.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Masadan kaldırıldığı sırada kendisini izleyen Biden'la konuşan BBC muhabirinin eşyalarını toplayarak gittiği o anlar, sosyal medyada gündem oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.