Londra sokaklarında geçtiğimiz hafta 4 Ölü

DÜNYA

Londra'da kan dökülen başka bir hafta sonu oldu.

Londra'da kan dökülen başka bir hafta sonu geride kalırken bizler Euro Genc Tv habe ekibi olarak olayları sizler aktarmaktayız.Biraz dikkat.........

Kendi evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Croydon sakinlerden Paul McCarroll (45) ailesinin önünde gözlerini hayata kapadı.olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.zanlıların kimlikleri halen belirlenemedi.

 

 Paul McCarroll 45 yaşında Güney londra'nın Croydon semtinde  yaşıyordu.

Londra sokaklarında bir başka cinayet ise Londra'nın hackney semtinde 'Westgate Street' caddesinde  pazar akşamı  saat  8:52pm'de  otuz yaşalarında bir kadının tabancayla vurularak öldürüldü.Ambulans ile hastahaneye kaldırılan kadın yoğun bakımda hayata gözlerini kapadı.Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.ölen kadının kimliği konusunda ise bir açıklama yapmazken süpeli kişileri ise gözaltına aldı.Olayla ilgili polise bilgi vermek isteyen varsa 101 arayıp yada mesaj atarak referensı CAD 6587/22 kullansınlar. 

Bir başka cinayet ise Londra'nın Lamberth semtinde idi.Lamberth'in Ramillies Close caddesinde yirmi yaşlarında bir genç bıçaklanarak öldürüldü.Olayla ilgili henüs polis bir açıklama yapmazken olayla ilgili görgü şahitlerinin polisi 101'den arayıp yada mesaj gönderip CAD 5428 refansı vermeleri rica olunur.

Londra'nın batısında 'Harrow Road' caddesinde 'Kensal Green Cemetery'  mezarlığında  acımasızca bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedinin mezarlıkta bırakıldı.Ceset hakkında henüz ayrıntılı bilgi yok ve polis en yakın akrabalaraını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili olarak gözaltında tutulan ve polis olay yerini korumaya devam eden 50 yaşındaki bir kişi tutuklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.