Londra sokaklarında şiddet

DÜNYA

Hafta sonu Londra bıçaklama sonucu iki ölüm, silahlı saldırı sonucu ise bir ağır yaralamaya şahit oldu. Polis sadece bir olayda tutuklama yapabldi.

Londra, hafta sonu bıçaklama sonucu iki ölüme ve silahlı saldırı sonucu bir yaralamaya şahit oldu.

22 Kasım Pazar öğleden sonra 2.00 surlarında acil hizmetler Kensal Green bölgesinde bir bıçaklama olayı için çağrılmıştı. Ancak bıçaklı saldırıya uğrayan 60 yaşlarındaki adam kurtarılamadı ve aldığı darbeler yüzünden olay yerinde yaşamını yitirdi.

Katil zanlısı 50 yaşlarındaki bir adam tutuklandı.

Olayı araştırmaktan sorumlu Detektif Müfettiş Katherine Goodin, olaya birçok kişinin şahit olduğuna inandığını açıklayarak bu kişilerin derhal polise başvurmaları çağrısı yaptı.

Bu olaydan iki saat kadar sonra bu kez Brixton bölgesinde bir bıçaklama vakası olduğu öğrenildi. Ancak olay yerine giden uçak ambulansı personeli bıçaklanan 20 yaşlarındaki genç adamı kurtaramadı.

Bu olayla ilgili henüz hiçbir zanlı tutuklanmadı.

Gece saat 9 civarlarında ise Doğu Londra’nın Hackney bölgesinde acil hizmetler Hackney’de bir silahlı saldırı olduğunu öğrenince o bölgeye yöneldiler.

Silahlı saldırıya uğrayan 30 yaşlarındaki kadına acil ilk yardım yapılarak hastaneye sevkedildi. Kadının aldığı yaraların hayati tehlike arz ettiği bildirildi. Olayla ilgili henüz bir tutuklama olmadığı bildirildi.

Polis tüm bu olaylarla ilgili bilgisi olanların 101 numarayı aramalarını istedi. Kişiler aynı zamanda 0800 555 111 numarayı (Crimestoppers) arayıp isimlerini belirtmeden polise bilgi verebilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.