AKP'li Turan 'Soylu' haberini yalanladı, BBC Türkçe yanıt verdi

TÜRKİYE

AKP'li Bülent Turan,"AKP'de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili rahatsızlıklarını parti yönetimine iletti" başlıklı haberi yalanladı ve BBC Türkçe'ye yönelik 'Kulis bilginiz doğru değildir" dedi. Bunun üzerine, BBC Türkçe açıklama yaparak, "BBC Türkçe, haberinin arkasındadır ve muhabirinin itibarını zedeleyecek herhangi bir suçlamayı kabul etmemektedir" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "AKP'de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili rahatsızlıklarını parti yönetimine iletti" başlıklı haberi yalanladı. BBC Türkçe ise yaptığı açıklamada, haberinin arkasında durduğunu ifade etti.

Bülent Turan, sosyal medya hesabından da paylaştığı açıklamasında, "Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın konuyla ilgili görev üstlendiği" ifadesinin doğru olmadığını belirtti.

Turan, açıklamasında, "“15 mv rahatsızlıklarını parti yönetimine iletti”, “B.Turan’ın konuyla ilgili görev üstlendiği” kulis bilginiz doğru değil.@bbcturkce AK Parti her zaman hukuktan, adaletten ve hakkaniyetten yana olmuş; suç örgütleriyle kıyasıya mücadele etmiş bir siyasi harekettir…" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.