Akşener: Erdoğan, Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti

TÜRKİYE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Akşener, "Erdoğan geçen haftaki grup toplantısında Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti" diye konuştu. Akşener, Erdoğan'a yönelik, "Sen daha dur, senin deyiminle bunlar daha iyi günlerin. Milletin gerçekleriyle daha çok yüzleşeceksin. Kayınbirader, gelin hanımdan öğrenecek" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin Meclis grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. "Erdoğan geçen haftaki grup toplantısında Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti" dedi.

Ayasofya'da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e "zalim ve kafir" diyen imam Mustafa Demirkan'a tepki gösteren Akşener, "Türkiye, cami açılışında bile milleti bölmeyi başaran bir zihniyet ile yönetiliyor" dedi. "Sırf sayın Erdoğan'a yaranacaklar diye AK Parti Mahalle Temsilcisi kılıklı sözde din adamları, kutsal mabedimizde Cumhuriyetimizin kurucusuna lanet okuyor" diyen Akşener, "Allah bunu yapanları da yapılmasına göz yumanları da ıslah etsin" ifadelerini kullandı.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı büyüme verilerine de değinen Akşener, "Mesela, yüzde 7 büyümeye rağmen, esnafımız, çiftçimiz neden hâlâ perişan? Kem küm. Mesela, son bir yılda işsiz sayımız neden 2 buçuk milyon kişi artarak 10 milyona ulaşmış? Cevap yok" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.