Antalya'da yağmur sonrası hortum paniği!

TÜRKİYE

Antalya'da gün boyunca yoğun yağışın etkili olduğu Serik ilçesi'nde yağmurun ardından hortum meydana geldi. Oluşan hortum plaja kadar ilerledi. Öte yandan oluşan hortum, bir otelin çatısına da zarar verdi. Yaşanan korku anları kameralar tarafından kaydedildi.

Serik ilçesinde gün boyunca yağışlar etkili oldu. Yağışların ardından ise denizde hortum oluştu. Boğazkent Mahallesi'ndeki plaja kadar ulaşan hortum, şezlonglara ve 5 yıldızlı bir otelin çatısına zarar verdi.

HORTUM KAMERAYA YANSIDI

Hortum bir süre sonra etkisini yitirdi. İlçenin farklı noktalarından görülen hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Hortumu kayda alan vatandaş, " Önce şimşekle birlikte yağmur başladı. Evimin balkonuna çıktım. Bahçeye bakıyordum, birden karşıda deniz üzerinde hortumu fark ettim. Cep telefonumla çekmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sürdü. Boğazkent ve İlarma sahili ortasında çıktı hortum. Daha önce de sahilde hortum çıktığını görmüştüm" diyerek yaşananları anlattı.

MUZ EKİLİ SERADA HASARA YOL AÇTI

Sabah saatlerinde Manavgat'ın Perakende Mahallesi'nde de hortum görüldü.Denizden geldiği belirtilen hortum, 12 dönümlük muz ekili serada hasara yol açtı. Seranın çatısında plastik örtüyle birlikte demirlerin bir kısmı sökülürken, çevrede bulunan diğer seralarda da hasar oluştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.