Davutoğlu Soylu'ya seslendi: "Ortada 10 bin doların olduğunu kabul ediyorsun, ismi söylemiyorsun"

TÜRKİYE

Fox Tv'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katılan Ahmet Davutoğlu, Sedat Peker'in ortaya attığı iddialarına cevap vermek için bir canlı yayına katılan Süleyman Soylu'nun konuşmasını değerlendirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme getirdiği “organize suç örgütünden 10 bin dolar alan siyasetçi" konusuyla ilgili Soylu'ya seslenen Davutoğlu "Ortada 10 bin doların olduğunu kabul ediyorsun, ismi söylemiyorsun" dedi.

Davutoğlu katıldığı canlı yayında, Davutoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme getirdiği “organize suç örgütünden 10 bin dolar alan siyasetçi" konusuyla ilgili şunları söyledi:

"Çok kapsamlı bir siyaset ahlak yasası başlatılsın. 10 bin dolar alıyor bir milletvekili bir mafya liderinden ve her şeyi bildiğini söyleyen Süleyman Soylu bunu millete açıklamıyor. Niye açıklamıyorsun? Her şeyi söylüyorsun. Davutoğlu'na iftira atarken açık konuşuyorsun. Kendi başbakanına bu iftiraları atıyorsun da, ortada 10 bin doların olduğunu kabul ediyorsun, ismi söylemiyorsun. Milletvekili yasasını çıkarsaydık bu olamazdı. Siyasi ahlak yasasını çıkarsaydık bu çeteler nüfuz edemezdi. Onun için bana savaş açtılar..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.