Genç kadın başından vurulmuş halde ölü bulundu

TÜRKİYE

Ankara'da meydana gelen olayda, yalnız yaşadığı evinde başından tek el ateş edilerek vurulmuş halde ölü bulunan Tuğçe Mutlu'nun (27) öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Polis tarafından olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı. Çevrede bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı.

BirGün'ün haberine göre Ankara'da bir apartmanda yaşayanlar, dün akşam, 3 ay önce kiracı olarak taşınan Tuğçe Mutlu'nun evinden koku gelmesi üzerine durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Mutlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Mutlu'nun bir süre önce silahla tek el ateş edilerek başından vurulduğu belirlendi.

Evdeki inceleme sırasında bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan polis, evdeki eşyaların dağınık olması ve silah bulunmaması üzerine Tuğçe'nin ölümünün cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Ekipler bu kapsamda evin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Ayrıca Mutlu'nun en son görüştüğü kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Öte yandan genç kadının cenazesi öğle saatlerinde Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.