Muharrem İnce: CHP'den beslenen bir medya var

TÜRKİYE

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce;"CHP'li belediyelilerin beslediği bir medya var" diyen İnce, CHP ve İYİ Parti ittifakına da sert eleştiride bulundu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Balıkesir'de konuştu. Hedefinde hem iktidar hem de muhalefet vardı. İnce, bazı internet sitelerinde yer alan partisinin Cumhur İttifakı'na destek verdiği haberine sert çıktı. "CHP'li belediyelilerin beslediği bir medya var" diyen İnce, CHP ve İYİ Parti ittifakına da sert eleştiride bulundu.

Balıkesir Öğretmenevi'nde basın mensuplarına gündemi değerlendiren İnce, Türkiye'nin yargısının bağımsız olması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin şahlanışa, teknolojik gelişmelere, beyin göçünü durdurmaya ihtiyacının olduğunu savunan İnce, "Türkiye'yi kutuplaşmadan çıkarıp uzlaştıracağız. Biz, bunu başaracağız. İzmir Marşı ile Mehter Marşı'nı yarıştırmayacağız. İzmir Marşı, Mehter Marşı'nın alternatifi değildir. 'Fatih'i sevenler, Atatürk'ü sevenler' olmaz. Fatih de bizim Atatürk de bizim; İzmir Marşı da bizim, Mehter Marşı da bizim." ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.