Muharrem İnce'den Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili açıklama: "Cumhuriyet savcıları neredesiniz?"

TÜRKİYE

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı açıklamalarla gündemde bomba etkisi yaratan Sedat Peker açıklamalarıyla ilgili konuştu. Cumhuriyet Savcılarına seslenen İnce "Cumhuriyet savcıları neredesiniz?" ifadesini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında son dönemde YouTube videolarıyla büyük tartışma yaratan Sedat Peker'in iddialarına da değindi. İnce, "Harekete geçen bir savcı yok. Cumhuriyet savcıları neredesiniz? Açılan bir soruşturma yok. TBMM'de kurulan bir komisyon yok" ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü liderliğinden geçmişte hüküm giymiş Sedat Peker'in YouTube kanalında yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialar Türkiye'de büyük tartışma yarattı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, genel merkezde bugün yaptığı basın toplantısında Peker'in iddialarına da değindi. İnce, "Harekete geçen bir savcı yok. Cumhuriyet savcıları neredesiniz? Açılan bir soruşturma yok. TBMM'de kurulan bir komisyon yok" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.