Sedat Peker, 8. videosunu paylaştı!

TÜRKİYE

Videolarında ortaya attığı iddialarla uzun süredir gündemden düşmeyen Sedat Peker, 8. videosunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlıklı 8. videosunda Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde kendisinin ortaya attığı iddialara yanıt vermek üzere katıldığı programla ilgili konuştu. Peker, programda yer alan gazeteciler için de sert konuştu.

"IŞIK TUTULMUŞ TAVŞAN GİBİ KALDI"

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda gazeteciler Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy, Merdan Yanardağ ve İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlamıştı. Peker, Soylu'nun kendisi hakkında ortaya atılan iddialara karşı açıklamalarda bulunduğu program ve orada yer alan gazetecileri hedef aldı.

Sorulan soruları beğenmeyen Peker, şunları söyledi: "Saymaz hazırlanmıştı belli, tam girecekti konuya tak kaldı. 'Dur dedi niye sinirleniyorsun?' dedi. O da ışık tutulmuş tavşan gibi kalakaldı. Daha da bir şey diyemedi. 'Ne yapsaydık?' diyor. E kalkıp gitseydin masadan. O 2 buçuk saat konuşmuş, sizler ikişer dakika. Ayıp ya. Bir de 'O suç örgütü lideri zaten' diyorsunuz bana bir de. Nasıl gazetecisiniz sizler."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.