Tavana asıp, saatlerce sallandırmışlar!

TÜRKİYE

İstanbul Kağıthane’de rehin alınıp günlerce işkence edilen ve görüntüleri fidye için ailesiyle paylaşılan Pakistan uyruklu Nauman Khalid A.’nın, tavana asılıp işkence edildiği ana ilişkin görüntüleri ortaya çıktı. 6 suçlunun yakalandığı öğrenildi.

Pakistan uyruklu Nauman Khalid A.(29) kimliği belirsiz 6 kişi tarafından 12 Mayıs tarihinde Kağıthane’de kaçırılarak rehin alındı. Şüpheliler rehin aldıkları adamın ailesine, Yunanistan menşeili bir hat üzerinden işkence görüntüleri göndererek fidye istemesi üzerine, ilgili aile polise şikayette bulundu. Gelen ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili çalışma başlattı.

Nauman Khalid A.'nın, ailesine gönderilen ve işkenceye maruz kaldığı anların görüntülerini içeren videoları ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde, Pakistan uyruklu adamı ayaklarından tavana astıkları ve defalarca vurup salladıkları işkence içerikli anlar görüldü. Diğer yandan, suçluların Yunanistan menşeli yabancı bir hat üzerinden Whatsapp yoluyla adamın ailesine gönderdikleri mesajlara da ulaşıldı.

Alınan son bilgilere göre, 6 suçlunun yakalandığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.