Zafer sarhoşluğu yaşayarak hiçbir sorun yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar

TÜRKİYE

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, katıldığı bir Web TV’de gündemi değerlendirdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, katıldığı bir Web TV’de gündemi değerlendirdi.

CTP Genel Başkanı Erhürman, birçok şey olduğunu, bunların hatırlanmaya devam edeceğini ‘birileri hafızalarımızı zayıf zannediyor’ diyerek hataların farkına varılması gerektiğini ifade ederek hiçbir şey olmamış gibi yaşama hali olduğunu aktardı.

“ANORMALİ ‘NORMAL’ GİBİ GÖSTERME ÇABASI DEVAM EDİYOR…”

Hataların ve sorumlulukların fark edilmesi halinde ülkenin bu şekilde normalleşmeye başlayacağını dile getiren Erhürman, “Anormali normal gibi gösterme çabası devam ediyor, hatalar fark edilmeden bu ülkede hiçbir şeyi tekrardan düzeltemeyiz, taş üstüne taş koyamayız” ifadelerini kullandı.

Bakanlar Kurulu’ndan geçmesi gereken acil tüzükler olduğunu, bütçenin meclise sunulması gerektiğine de dikkat çeken Tufan Erhürman, “Acil olan hiçbir şey Bakanlar Kurulu’ndan geçemiyorsa sorumlusu belli olmalı, hukuksal olarak Bakanlar Kurulu yok hükmünde şu anda” dedi.

“SORUMLUSU ERSİN TATAR”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, hükümetin bozulmasında etkin bir rol oynadığını söyleyen Erhürman, “Sorumlusu Ersin Tatar’dır. Başbakan Yardımcısı’na vekâlet bırakması gerektiğini söyledik, herhangi bir bakana vekâlet vermesini söyledik” diyerek uyarılara rağmen hiçbirini yapmadığını savundu.

“ZAFER SARHOŞLUĞU”

Erhürman, “Yine birileri bize elinizi taşın altına koyun, sorumluluk üstlenin diyor. Pandemiden beri söylüyoruz. Biz onların hata yapmasını önlemeye çalıştık ama onlar yapılması gerekeni yapmadı ‘zafer sarhoşluğu’ yaşayarak hiçbir sorun yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar” ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.