Araba çarptı kadın öldü

İNGİLTERE

Arabayla çarptıktan sonra 73 yaşındaki 'Penelope Ann Coggan', sürücünün durup yardım etmemesi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Londra'da yıllarca hemşire ve ebe olarak çalışan 73 yaşındaki Penelope Ann Coggan, geçen yıl 24 Nisan'da Harwich Road, Harwich'te yürürken Hivda Altuntop'un gümüş renkli Vauxhall Astra araba ile  ona çarptı.

21 yaşındaki   sürücü Hivda Altuntop çarpışma mahallinde durmadı, ancak daha sonra yolun ilerisindeki arabaya çarptıktan sonra kullandığı araba durduktan sonra gözaltına alındı.

Fakat trajik bir şekilde, kariyeri boyunca Westminster Hastanesinde hemşire ve ebe olarak çalışan Bayan Coggan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Tutuklandığı sırada Aluntop'un tasarufunda esrar bulundurduğu tespit edildi ve soruşturma sonucu, onun uyuşturucuyu kazadan kısa bir süre önce kullandığı ortaya çıkardı. Ayrıca Hivada Altuntop'un  kullandığı arabanın sahibi olmadığı ve sahibinin izni olmadan kullandığı ortaya çıktı.

Hivda Altuntop mahkemede Bayan Coggan'ın ölümünün yanı sıra  araçı çalarak  kullanma, tehlikeli araç kullanma, kesici uçlu bir eşya bulundurma ve esrar bulundurma ile bağlantılı olarak suçlandı. Gözaltına alındı, ancak Colchester Sulh Ceza Mahkemesinde tüm suçlamaları reddetti.

Colchester Sulh Ceza Mahkemesinde Altuntop, yedi günlük bir duruşmanın ardından tehlikeli araç kullanarak ölüme sebebiyet vermekten hüküm giydi ve geçen yıl 18 Mart ile 14 Nisan arasında meydana gelen iki olayla ilgili sekiz suçtan daha da  suçlu bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.