Arkadaş oldu sonra dövüp bileğindeki saati çaldı

İNGİLTERE

İçtikleri mekandan çıktıktan sonra yolda yürürken Lindell Angell, Patek Phillipe'i etkisiz hale getirdikten sonra bileğindeki 145 bin sterlinlik değerindeki saatini çaldı.

Hackney, Amhurst Road'da ;Lindell Angell,Patek Phillipe ile yakın bir zaman önce arkadaş olduktan sonra 7 Kasım gecesi yakınlarda bir bara gidip içki içmeye ikna eder.

Bardan çıktıktan sonra Lindell Angel Embarkmen Tube stasiyonuna giden karanlık bir sokakdan geçerken Petek Phillpe'nin boğazının ortasına attığı kuvetli bir yumrukdan sonra başına da aldığı yumruklar ile yere dğşüp bayılır.

Petek Phillpe bilincini yitirip yere düştükten sonra Lindell Angel kolundaki 145 bin sterlin değerindeki  saatini çaldı

Halktan biri, Phillipe'in baygın olduğunu gördü ve Londra Ambulans Servisini arayarak  olay yerine Londra Ambulans servisi geldi. Phillipe birkaç dakika baygın kaldı ve saldırı sırasında yüzünde kırıklar oluştu.

Polis Lindell Angell'ı her tarafda ararken  polisten kaçarak saklandı. Daha sonra Polis 6 Şubat'ta Euston Road'daki bir otel odasında onu bulup tutukladılar.

Soruşturmayı yöneten Dedektif Gemma Oganian şunları söyledi: “Bu, yalnızca ciddi fiziksel zararla sonuçlanan acımasız bir soygundu''dedi.

Dedektif Gemma Oganian sözlerine "İnsanlar Londra sokaklarında dolaşabilmeli ve bu tür suçlardan korkmamalı. Sokaklarımızın güvenli olmasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz'' ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.