Batı Londra'da 'kırık camla' bıçaklandıktan sonra öldürüldü

İNGİLTERE

Batı Londra'nın Richmond Bridge bölgesinde sokakda çıkan kavgada kırık camla bıçaklanan 31 yaşındaki adam öldürüldü.

Geçtiğimiz cumartesi sabahı erken saatlerde Richmond Köprüsü'nde çıkan bir kavgada öldürülen 31 yaşındaki adamın adının Polis tarafından Reece Newcombe olarak  açıklandı.

Polis, sabah 4 civarında aldığı ihbar üzerine Richmond Köprüsü'ndeki bir kavgaya çağrıldı.

Oraya vardıklarında, Reece'i memurların kırık bir cam parçası ile bir şeyle bıçaklanmış halde buldular. Sağlık görevlileri gelmeden önce memurlar kalp masajı yaptı ve Reece daha sonra  hastaneye kaldırıldı.

Sağlık personelinin tüm çabalarına rağmen, Reece kurtarılamayarak o sabah kaldırıldığı hastahanede  öldü. Ailesi bilgilendirildikten sonra  otopsi yapılacak diye açıklama yapılırke şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadı.

Soruşturmayı yürüten Baş Müfettiş Katherine Goodwin olayla ilgili şunları söyledi: "Birkaç kişinin olayı izlediği bilgisini aldık ve bazı kişilerin cep telefonlarına kayıt yapmış olabileceğini düşünüyoruz. Henüz bizimle olayı izleyenler arasından temasa geçip  konuşmamıştır.Polis teşkilatı olarak olayla ilgili herkesin öne çıkmasını istiyoruz." Ekibim, Reece'in ailesine cevaplar sağlamak için çalışıyor ve halk, soruşturmamıza yardımcı olacak değerli bilgilere sahip olabilir." dedi.

Polise yardımcı olabilecek bilgisi olan herkes 101'i aramalı veya @MetCC ref CAD 1099/26NOV tweet atmalıdır. Yüzde 100 anonim kalmak için, bağımsız yardım kuruluşu Crimestoppers ile 0800 555 111 numaralı telefondan iletişime geçin veya Crimestoppers-uk.org adresini ziyaret edebilir, bilgilerinizi polis ile paylaşabilirsiniz açıklanmasında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.