Batı Londra'da yine bir cinayet daha işlendi

İNGİLTERE

Cinayeti işleyen 16 yaşındaki katil Reading Crown Mahkemesi'nde yargılanıp hapise gönderilecek.

16 yaşındaki bir çocuk Batı Londra'nın Slough bölgesinde  dün (15 Kasım Salı) çıkarıldığı  Reading Crown Mahkemesinde cinayetten suçlu bulundu ve hapse atılacak.

16 yaşındaki erkek çocuğu  güpegündüz bir dükkânın sokağının önünde bir adamı ( Abdul Aziz Faiz Ansari ) bıçaklayarak öldürdü.

Abdul Aziz Faiz Ansari, Londra'daki St Mary's Hastanesine götürülmesine rağmen, ertesi günün erken saatlerinde trajik bir şekilde öldü.

16 yaşındaki cinayeti işleyen katilin adı yasal nedenlerle açıklanamazken,Abdul Aziz Faiz Ansari'yi öldürmekten suçlu bulundu.

Dedektif Baş Müfettiş William Crowther şunları söyledi: "Bugün jüri, Slough'dan yasal nedenlerle adını veremediğimiz 16 yaşındaki bir çocuğun, Abdul Aziz Faiz Ansari'yi Trelawney'de trajik bir şekilde öldürdüğü sonucuna vardı.

“Abdul Aziz göğsünden ölümcül bir bıçak yarası aldı ve ertesi günün erken saatlerinde kaldırıldığı hastanede trajik bir şekilde öldü. Şok edici cinayet güpegündüz bir alışveriş bölgesindeki otoparkta işlendi. Mahkûmiyet kararının Abdülaziz'in ailesine bir şekilde yardımcı olacağını umuyorum''

Crowther sözlerine "Bu mahkumiyet, Slough'ta veya Thames Vadisi'nin herhangi bir yerinde bıçaklı suçlara müsamaha göstermeyeceğimize dair açık bir mesaj veriyor. Ayrıca bıçaklı suçların trajik sonuçlarına dair istenmeyen ama önemli bir hatırlatma daha sağlar. Sanığın bıçak taşıması için hiçbir mazeret yoktu.'' diyerek devam etti.

''Umarım Abdülaziz'in trajik ölümü ve sorumlu olan çocuğun mahkum edilmesi, insanları bıçak taşımaktan caydırır ve hatta bıçaklayanların cesaretini kırar."

Dedektif Baş Müfettiş William Crowther sözlerini ''Araştırmamız sırasında gösterdikleri önemli yardım ve sabır için halka ve yerel topluluğa da teşekkür etmek istiyorum.” diyerek tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.