Doğu Londra'da sevgilisini öldürdükten sonra bavula koyarak hendeğe attı

İNGİLTERE

Londra'nın doğusunda Hina Bashir'in cesedi, Upminster'da bir hendeğe atılmış büyük bir bavulun içinde bulundu.

26 yaşındaki Muhammed Arslan, 10 Temmuz - 18 Temmuz 2022 tarihleri arasında işlediği cinayetten 21 yaşındaki öğrenci kız arkadaşı  Hina Bashir'i öldürmekten ve cesedini gizleyerek adaleti saptırmaktan suçsuz olduğunu iddia etti.

Hina Bashir'in 14 Temmuz'da Ilford'da kaybolduğu ihbarı verildiğinde, üç gün önce canlı görüldüğü söyleniyor. Pakistan'daki babası, Hina Bashir'in bir güvenlik şirketinde yarı zamanlı çalıştığını ve kızının cinayeti ile ilgili Londra'daki  işvereniyle temasa geçtiğini doğruluyor.

Hina Bashir'in işvereni  güvenlik şirketi  ihbarın yapıldığı tarihten üç güne önce işe geleceiğni fakat gelmediğini doğruluyor.

Hina Bashir,Coventry University London'da işletme yönetimi okumak için öğrenci vizesiyle İngiltere'ye gelmiş ve Pakistan'da ayni köyden gelen,yaklaşık altı ay önce tanıştığı Arslan ile birlikte yaşayarak ilişki içindeydi.

Arslan,Belmarsh hapishanesinden video bağlantısıyla Old Bailey'ye geldi ve bir tercümandan yardım alarak Doğu Londra, Ilford, Natal Road'da yaşayan sanık, gelecek yıl 5 Haziran'da başlayacak üç haftalık bir duruşmayla yargılanmaya devam edilecektir.

Polis'in araştırmaları hala sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.