Ermiya Ailesinde gurur dolu bir mezuniyet töreni

İNGİLTERE

Euro Genç Tv yönetim kurulu Asbaşkanı ve hissedarı Ermiya ailesinin güzel kızı Gülay Nil Ermiya Hertfortshire University Occupational Psychology Master of Science bölümünden Commendation derecesi ile mezun olmuştu.Pandemi dolayısı ile yapılmayan mezuniyet töreni bugün 2 Eylül 2021'de yapıldı.

Euro Genç Tv yönetim kurulu Asbaşkanı ve hissedarı Ermiya ailesinin güzel kızı Gülay Nil Ermiya  Hertfortshire University Occupational Psychology Master of Science bölümünden Commendation  derecesi ile mezun olmuştu.Pandemi dolayısı ile yapılmayan mezuniyet töreni bugün 2 Eylül 2021'de yapıldı.

Gülay Nil Ermiya Westminister Üniversitesinde tamamladığı piskoloji eğtimini Hertfordshire Üniversitesinden aldığı Master Degree ile taçlandırdı.

Ermiya eğtimi boyunca 2015 yılından babsı Alp Ermiya'nın kurduğu Euro Genç Tv'yi geliştirerek aralıksız çalıştırıp İngiltere'nin ilk Türkçe ve İngilizce yayın yapan full HD kapasiteli kuruluşu haline getirdi.

Gülay Ermiya 2017-2020 yılları arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devlet Televizyonu Bayrak Radya Televizyon Kurumuna her gece yayınlanan İngiltere'den Haber Var programlarının ve İngiltere'den yapılan canlı Haber programlarında yayın yönetmenliği yaptı.Ayrıca İngiltere TRT World 'de üç ay staj gördü.

İş hayatına 15 yaşında babasının kurduğu televizyon stüdyosunda editör yardımcısı olarak başlar.Editör Selen Hüseyin'nin yanında ilk olarak editörlük öğrendikten sonra sırası ile kamera,dron,reji yönetimi ve canlı yayın teknik alt yapı sistemlerini kullanmayı öğrendi.Çıkan her yeni teknolojiyi yakalayıp çalıştığı ortama taşıdı.

İşçi piskolojisinin çalışma ortamlarında çok önemli olduğunu gören ve pskolojinin insanları doğru yönlendirirken modern çağın sistemi olduğunu görüp bu alanda uzmanlaşmak istedi.

Gülay Nil Ermiya Kıbrıs Türk Toplum Merkezinde TCCA'de İşçi Sağlığı konusunda birçok proje yönetti.Pandemide yardım kapanyası projelerinde Kıbrıs Türk Halkının yaşlı ve yardıma muhtaç olan insanlarına TCCA tarafından kurulan ekipleri başaraı ile yönettikten sonra birçok aşılama projelerinde de bulundu.

Gülay Nil Ermiya tamladığı Master Degree'den sonra İşçi sağlığı piskolojisinde uzmanlaşmak ve Doktarasını yapmak için çalışmalarına başladığını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.