Güney Londra'da kız çocuğuna tecavüz etti

İNGİLTERE

Abiola Lawal, korkunç suçtan dokuz yıl boyunca parmaklıklar ardında kilitli kaldı

Güney Londra'daki bir parkta 15 yaşındaki bir genç kızı çalılıkların arasına ittikten sonra tecavüz eden cinsi sapık yakalanarak hapse atıldı.

McDonalds'ın dışında gördüğü kız çocuğuna,33 yaşındaki Abiola Lawal, eve yürürken onu takip etmeye başlamış  Peckham Rye istasyonunun yakınlarındaki parkın çalılıklarına iterek tecavuz etti.

Her gün yolda uyuşturucu satan 33 yaşındaki Abiola Lawal,yoldan hergün geçen kız çocuğunu takip ediyordu.Olay günü yanına yaklaştı ve çocuğa erkek arkadışının olup olmadığını sordu sonra ona seks yapması için teklite buldu.

Aldığı red cevabından sonra sinirlenen 33 yaşındaki Abiola Lawal kız çocuğunu sürükleyerek en yakındaki parkın çalılıklarına iterek ona tecavuz etti.

Boğuşmalı bir tecavüzün sonunda yaralar alan çocuk arkadaşlarını ve annesini arayarak Polise şikayette bulundu.

Kızın üzerinden alınan DNA ve sperimlerden CCTV yardımı ile de görüntülenen 33 yaşındaki Abiola Lawal polis tarafından tutuklanarak mahkemeye sevkedildi.Aldığı 9yıllık hapis cezası ile birlikte adının cinsel sapık listelerinde ömür boyu kalacğı ve hapis cezasını tamamladıktan sonra 5 yıl boyunca ruhsatlı imza ile takipte tutulacağı kararı alındı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.