Haringey Belediyesi kadına yönelik şiddeti durdurmak için yeni bir kampanya başlatıyor

İNGİLTERE

Haringey Belediyesi başlattığı kampanya ile bölgedeki, kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet kapsamında daha bilgili ve farkındalık sahibi olmaları için yeni bir çalışma başlattı.

Haringey Belediyesi tarafından başlatılan kadına şiddet kampanyasında, gençlerle çalışan üç farklı grubu konu alan (Kız çocukları, profesyonel iş insanları ve genç erkekler) üç farklı videodan oluşmakla beraber, tacize veya şiddete maruz kalan kadın ve kız çocuklarının suçluluk duymamaları için çalışırken, genç erkekleri de potansiyel problematik hareketler çerçevesinde eğiten özelliklere sahip.

Solace Women’s Aid, Living Under One Sun (LUOS), Rank ve File Productions, The College of Haringey gibi birimlerin ve vakıfların bir araya gelerek ortaya çıkardığı kampanyanın eğitici videoları, Haringey bölgesindeki okullarda, belediye binalarında ve bazı medya kanallarında gösterime girecek.

Hackney Belediyesi lideri Cllr Peray Ahmet, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Toplumumuz içerisinde kadınlarımızın ve kız çocuklarımızın kimi zaman maruz kaldığı şiddet ve taciz, büyük bir problemdir ve Belediye olarak çözümü için yılmadan çalıştığımız bir konudur.

Elimizdeki bu kampanya ile her birimiz, çevremize daha duyarlı olmayı öğrenmekle beraber taciz ve şiddetin hiçbir şekilde tolere edilmeyecek bir eylem olduğunun altı çizilmektedir. Bu kapsamda yoğun çalışmalarından dolayı tüm ekibime teşekkür etmek isterim”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.