İngiliz Polis memuru, 13 kadına karşı 53 kez tecavüz etti

İNGİLTERE

İngiliz Polis memuruna yaptıkları suçlamalar arasında haksız yere hapis cezası, şiddet korkusu yaratma niyetiyle ateşli silah bulundurma ve uygunsuz saldırı da yer alıyor.

 İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi tarafında yapılan açıklamaya göre, 47 yaşındaki David Carrick Metropolitan Polis memuru,13 kadına tecavüzde  dahil olmak üzere ateşli silah buldurmak ve uygunsuz saldırılarda  toplamda 53 vaka ile  suçlandığını ve kendisine yöneltilen toplam suçlamaların 53'e çıktığını söyledi.

Bunlar arasında altı adet tecavüz, biri haksız yere hapis, biri uygunsuz saldırı ve biri şiddet korkusu yaratma niyetiyle ateşli silah bulundurma yer alıyor. Halihazırda 12 kadına karşı 44 suçlamayla karşı karşıya bulunuyor ve 2003 ile 2020 yılları arasında kendisine yöneltilen toplam suçlama 13 şikayetçiye karşı 53'e çıkıyor.

Carrick, yeni suçlamalarla ilgili olarak Çarşamba günü Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkacak. Önceki 44 suçlamayla ilgili olarak 6 Şubat 2023'te Southwark Crown Court'ta yargılanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.