İngiliz Televizyonlarındaki Kıbrıslı Türk Yıldız

İNGİLTERE

İngiltere’de yaşayan Genç Aktör Can Somer ITV televizyonunda yayınlanan milyonların izlediği ‘Love Island’ programının tanıtım filminde oynadı.

Hem Birleşik Krallık’da hem de dünya genelinde izlenme rekorları kıran, ITV Televizyonunun ‘Love Island’ programının tanıtımında oynayan genç aktor Can Somer, twitter hesabından reklam filmini paylaştı.

‘Love Island’ program tanıtım reklam filmi yaklaşık bir ay boyunca ITV ekranlarında yayınlanıp milyonlara gösterilecek.Aynı zamanda da milyonlarca takipçiye sahip ITV sosyal medya hesaplarında büyük ilgi gören reklam filmi, beğeni toplamaya devam ediyor

Menajeri Tolga Mehmet aracılığı ile şimdiden bir çok teklif gelmeye başkadığını açıklayan 25 yaşındaki genç Kıbrıslı Türk aktör,  gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

CAN SOMER KİMDİR?

Londra’da dünyaya gelen Kıbrıs Türkleri’nden Can Somer 25 yaşındadır. Aynı zamanda oyunculuk yanında yönetmenlik eğtimi de alan Can, geniş yelpazede oyunculuk yeteneğine sahip genç bir yetenek olarak anılıyor. En büyük hayali ise bir Hollywood yapımında yer almak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.