İngiltere Polis Teşkilatı ve TTFF Başkanı panelde buluştu

İNGİLTERE

İngiltere Polis teşkilatı Türk Polis Derneği Başkanı Eren Emin ve Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular panelde buluştu.

İngiltere Polis teşkilatı Türk Polis Derneği Başkanı Komser Eren Emin ve Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular Londra'da Türk Toplumu içerisinde yaşamı panelde konuştu.Özellikle İngiltere'ye entekre olmuş temiz Türk Toplumu nasıl yaratılabilir,güvenlik önlemlerini Polis teşkilatı tarafından nasıl alınabilir konusunda fikir alış-verişinde bulundular.

Londra 'da yaşayan Türk Toplumu arasında geçdiğimiz hafta yaşanan cinayetle de ilgi konuşma yapan İngiltere Polis Teşkilatı Türk Polis Derneği Başkanı Komser Eren Emin olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular Türkçe konuşan Toplum arasında faliyet gösteren tüm derneklerler ile çalışmalarını birlikte yürütüp Temiz Toplum projesini de yapacaklarını,Türk Polis Derneği ile de yakın temas halinde olup İngilter Polis Teşkilatından da destek alacaklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.