İngiltere Tren istasyonlarından evlerine yürüyen kadınlara tecavüz ediyorlardı

İNGİLTERE

John Duffy ve David Mulcahy, üç kadını boğarak öldürdüler ve cesetlerini çöpe attılar.

John Duffy ve David Mulcahy, ortak çalışan sapıklar 40 kadına tecavüz ettikten sonra onları öldürdüler.

John Duffy ve David Mulcahy,İngiltere tarihinde demir yolu sapık katilleri olarak anılıcaklardır. 

Çocukluklarından beri arkadaşlar olan Duffy ve Mulcahy, Chalk Çiftliği yakınlarındaki Haverstock Okulu'nda birlikte geçirdikleri günlerden beri birbirlerinden hiç ayrılamadılar. Birlikte okuldayken,  öğretmenler onları bir kirpiyi sopayla öldüresiye dövdükten sonra kanlar içinde ve gülerken buldukları için okuldan atılar.

İkisi yirmili yaşlarındayken, ilk olarak Hampstead Heath tren istasyonundan çıkıp yürüyen bir kadına tecavüz ettikten sonra öldürdüler.İki sapık katil kendi aralarında  kadınlara karşı rahatsız edici bu şiddet yoluna girmeye karar verdiler. . Sonraki yıl, Londra ve diğer çeşitli istikametlerde  18 kadına daha saldırarak tecavüz ettiler sonrada öldürdüler. 

1984'te başka saldırılar gerçekleşti ve 1985'te aynı gece Hendon'da üç kadın tecavüze uğradı. Kadınlar, saldırganları biri kısa ve kızıl saçlı, diğeri daha uzun olan birlikte çalışan iki sapık adam olarak tanımladı. Batı Londra Polisi, "Hart Operasyonu" adıyla acil bir soruşturma başlatırken, basın bu ikiliyi "Demiryolu Tecavüzcüleri" olarak adlandırdı.

29 Aralık 1985 de Hackney Wick istasyonu yakınlarında Alison Day ismli kadına saldırarak tecavüz ettiktten sonra öldürdüler ve ceplerine doldurdukları taşlarla birlikte Lea Nehri'ne atıp,suların altına batırdılar.

Dört ay sonra ikisi, Surrey'deki West Horsley'de Hollandalı kız öğrenci Maartje Tamboez'in öldürülmesiyle tekrardan cinayetlerine başladılar. Bisikletinden düşürülerek iki ağaç arasına bir telle bağlanarak tecavuz edilen 15 yaşındaki çocuğa  tecavüz edip boğmanın yanı sıra, ona defalarca vurmak  vücudunu ateşe verdiler.

Surrey Polisi, Bluebell Operasyonu adlı bir soruşturma başlatırken, dava kısa sürede önceki tecavüzlerle ilişkilendirildi ve Met Polisinden oldukça deneyimli bir müfettiş tarafından devralındı. Tamboez'in öldürülmesinden sadece birkaç hafta sonra, katiller Hertfordshire'daki Brookmans Park'ta bir trene bindikten sonra 29 yaşındaki sekreter Anne Lock'u hedef aldılar.

26 Kasım 1986'da Duffy'nin kadınlara tek başına tecavüz etmeye başlamasıyla birlikte polis önemli bir kazanım elde etti.. Tenha bir parkta bir kadını takip ederken Duffy'i  tutuklandı ve daha sonra birkaç tecavüz kurbanı tarafından teşhis edildi. Tutuklandığında, dedektifler evinde Tamboez cinayetinde kullanılmış olan 'somyarn' adı verilen nadir bulunan bir ip buldular.

Şubat 1988'de mahkemeye çıktı ve iki cinayet ve dört tecavüzden suçlu bulundu, ancak cesette vücut bozulması sonucu  yeterli adli tıp kanıtı olmadığı için Anne Lock'u öldürmekten beraat etti. Duffy, en az 30 yıllık tarife ile ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ve bu daha sonra İçişleri Bakanı tarafından ömür boyu hapis cezasına genişletildi.

Duffy'nin hapisanede uygun danışmanlık alması durumunda  önemli ilerleme kaydedebileceğine inanılıyordu ve 1998'de Mulcahy'nin katılımı hakkında tam itiraflarda bulunmaya başlamıştı.

Sonunda tüm tecavüzlerdeki rolünü kabul etti ve Anne Lock'a ne olduğunu ayrıntılı olarak açıkladı. Mulcahy'nin kendisiyle birlikte iğrenç suçları işlediğini ve ikisinin onları hazırlamak için önceden arabalarında Thriller'ı şarkısını da dinlediklerini itiraf etti.

Bu yeni iddiaların ardından, Mulcahy tutuklanmadan önce birkaç ay boyunca takip edildi ve DNA testleri kesin olarak olaya karıştığını kanıtladı. Eylül 2000'de Old Bailey'deki duruşmasında, eski arkadaşı, aleyhine bir iddia makamı tanığı olarak göründü ve bu, ilk kez  İngiltere'de bir A kategorisinin bir suç ortağı aleyhine mahkemede  ifade vermesi oldu.

Duruşma sırasında Mulcahy, cinayet serisini başlatan baş failin kendisi olduğunu itiraf etti ve  jüri üyelerine "kendini beğenmiş ve kibirli" olarak tanımlandı. Savcı Mark Dennis,Mulcahy 'nin  "Cinayetlerin azmettiricisi ve itici gücüydü ve cinsel tacizin tatmin etmeye yetmediği kişi oydu" dedi.Malcahy, üç cinayet ve yedi tecavüz suçundan hüküm giydi ve üç müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.