İngiltere;Sokağa çıkma yasağı sona eriyor,korunma sürecek

İNGİLTERE

İngiltere, ikinci ulusal tecrit sona erdikten sonra katmanlı bir koronavirüs kısıtlamaları sistemine geri döndü.

Daha sert yeni sistem, Salı günü Avam Kamarası oylamasıyla milletvekilleri tarafından onaylandıktan sonra Çarşamba günü yürürlüğe girdi.

Hükümet, 55 Muhavazakar Milletvekil'nin Başbakan Boris Johnson'ın planına karşı oy kullanmasına rağmen, hareketin "geçen ay elde edilen kazanımların korunmasına" yardımcı olacağını söyledi.

55 milyondan fazla insan en katı iki katmandadır ve diğer mekanlardekilerle iç mekanda karışamaz.

-Hükümet, daha katı katmanların ardındaki verileri yayınlıyor
-Kuzey ve Midlands'ın çoğu neden en üst kademe kısılatlamalar uygulanıyor?
-Havuzlar kapalı tutulacak 'sağlık için bir felaket'
-Kuaförler ve güzellik salonları gibi kişisel bakım hizmetleri dahil olmak üzere gerekli olmayan mağazalar ve diğer işletmeler artık dört hafta içinde ilk kez yeniden açılabilir.

Bütün bunlar, Topshop sahibi Arcadia grubunun çöküşünün ve büyük mağaza zinciri Debenhams'ın bir alıcıyı güvence altına almadaki başarısızlığının görüldüğü ve 25 bin işi riske attığı bir dönemden sonra geliyor.

Kapatmanın sona ermesinin ardından saat 07:00 GMT'de Debenhams'da bir hisse senedi tasfiye satışı başlayacak.

İngiliz Perakende Konsorsiyumu CEO'su Helen Dickinson, işletmelerin kapatma sırasında satışlarda kaybedilen milyarlarca müşteriyi geri getirmeyi dört gözle beklediklerini söyledi ve "yaptığımız her satın alma kapanacak olan bir perakendeciye yardım etti, bir iş korunuyor ve yerel bir topluluk destekleniyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.