Jesse Nwokejiobi, 19 Kasım'da Cambridge'de bıçaklanarak öldürüldü.

İNGİLTERE

Güney Londra'nın Croydon bölgesinde yaşayan iki genç, Jesse Nwokejiobi'nin 19 Kasım'da Cambridge'de bıçaklanarak öldürülmesinden sonra cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Cambridge'de bir gencin öldürülmesi şüphesiyle Güney Londra'da iki genç tutuklandı.

Polisin yaptığı açıklamaya göre;17 yaşındaki Jesse Nwokejiobi 19 Kasım'da  erken saatlerinde Logan's Meadow yakınlarında hedef alınarak yapılan  saldırı sonucu bıçakla ağır yaralandıktan sonra olay yerinde öldü.

Çocuğun babası Henry Nwokejiobi, oğlunu tatlı bir şekilde anarak şunları söyledi: “Jesse iyi bir evlattı ve evde çok yaratıcı ve sevecendi. Şakalar yapardı, yemek yaparak ev işlerine yardım ederdi.Çabuk öğrenen biriydi ve okulda çok başarılıydı. GCSE'lerinde gerçekten başarılı oldu ve hepimiz onun tıp doktoru olmasını umuyorduk. Onu çok özlüyorum. Onu sonsuza kadar seveceğim.”dedi.

Cambridgeshire Polisi, 16 yaşındaki iki erkek çocuğun Cuma gecesi Güney Londra'daki mülklerde cinayet şüphesiyle tutuklandığını açıklarken. Croydon'da gözaltına alındılarını ve Cumartesi sabahı Cambridgeshire'a nakledildilerini söyledi..

Olayla ilgili soruşturma sürüyor olduğundan bilgi vermek isteyenlerin 101 numarayı arayarak polisle irtibata geçebilirler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.