Kıbrıs Türk derneklerinden örnek bir birliktelik

İNGİLTERE

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin başlattığı Covid Destek Grubu, ihtiyaçlı kişişler için başlattığı desteği diğer grupların da yardımıyla genişletti.

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin başlattığı Covid Destek Grubu, ihtiyaçlı kişişler için başlattığı desteği diğer grupların da yardımıyla genişletti.

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi, Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF), TTFF Kadınlar Kolu ve Alashiya Gençlik Platformu'nun birlikteliği ile başlatılan destek projesinin 70 aileye gıda yardımı yapması beklenmektedir.

Gima/Bodrum, Edible London, Şah Patisserrie, S and E Patotoes ve diğer firmalar tarafından bağılanan gıda maddeleri her hafta Toplum Merkezinde gönüllü çalışanlar tarafından paketlenip önceden bildirilen kişilerin evlerine ulaştırılmaktadır.

Covid Destek Grubunun sağladığı gıda desteği krizinin başladığı haftalardan beri aralıksız devam etmekteydi. Gruba o zamandan beri destek sağlayan Çatı, Kıbrıs Türk İslam Cemiyeti, İkinci Bahar, Third Age gibi dernekler özverili bir birliktelik içerisinde sadece Türkçe konuşan toplumlardan değil, değişik toplumlumlardan ihtiyaçlı kişielere yardım elini uzatmışlardı. Yukarıda bahsedilen yeni katılan grupların da yardımıyla bu destek daha yoğun bir şekilde devam edecektir.

Gıda desteği ve diğer tür  yardıma muhtaç kişiler aşağıdaki detaylardan projeye ulaşabilirler.

Tel: 0208 826 10180

What’s app- 07502 708 129

Facebook-

Tcca Haringey

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.