Koronavirüs:Milletvekilleri İngiltere için daha zorlu aşamalara oy verecek

İNGİLTERE

Milletvekilleri, daha sonra, Avam Kamarası'ndaki bir tartışmanın ardından hükümetin İngiltere genelinde daha katı aşamalar için önerilerini oylayacak.

55 milyondan fazla insan, planlar onaylanırsa Çarşamba günü 00:01 GMT'den itibaren en zorlu iki aşamaya girecek.

Bazı Muhafazakar milletvekilleri, Covid-19 kısıtlamalarını eleştirerek, onları empoze etmek için "hükümetin argümanlarından herşeyi göze aldıklarını" söyledi.

Ancak hem İşçi Partisi hem de SNP oylamadan çekimser kalırken, önlemlerin geçmesi bekleniyor.

Hükümet geçen hafta, İngiltere'nin mevcut kilitlenmesi Çarşamba günü erken saatlerde sona erdiğinde virüsle mücadelede daha zor olan üç aşamasının yürürlüğe gireceğini duyurdu.

Ülkenin orta (bir), yüksek (iki) ve çok yüksek (üç) olmak üzere üç kademeden birine yerleştirildiğini görecek, ancak nüfusun çoğunluğu daha yüksek kısıtlamalarla karşılaşacak.

İkinci aşamada, dışarıda altı kişiye kadar gruplar halinde sosyalleşebilmelerine rağmen, insanların evlerinin dışından kimseyle karışmasına veya iç mekanda balonu desteklemesine izin verilmiyor.

Ve üçüncü kademede, insanlar evlerinin dışındakilerle karışmamalı veya iç mekanlarda veya çoğu dış mekanlarda kalabalık toplantıları desteklememelidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.