Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan 'Metropolitan Polis' Teşkilatının yeni polis memuru alımlarına başladığını söyledi

İNGİLTERE

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Metropolitan Polis Teşkilatının yeni polis memuru alımlarına başladığını ve Londra toplumundan her bireyin polis teşkilatına katılmasının yolunun açık olduğunu belirten bir açıklamada bulundu

Batı Londra’da bir alışveriş merkezinin açılışına katılan Khan, yaptığı açıklamada Polis Gücü’nün yeni polis memuru alımlarına başladığını hatırlatırken, toplumdan her bireyin becerilerini ve yeteneklerini topluma yardım için kullanmasının hayattaki en doğru seçeneklerden biri olduğuna yönelik açıklamalarda bulundu.

City Hall (Londra Belediye Meclisi), yaptığı bir basın açıklamasında Metropolitan Polisi’nin 4,000 yeni polis memurunu işe alacağını belirtirken, özellikle her etnik gruptan bireyin başvuruda bulunmasının özellikle teşvik edildiğini belirtti.

Sadiq Khan, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi: “Londra’daki tüm toplumumuzu güvende tutmak en büyük önceliğimdir. Bu bağlamda tüm toplumlarımızın polis gücümüze katılma fikirlerini desteklediğimi belirtmek isterim. Bugün, ne mutlu ki her zaman olduğundan çok daha fazla polis memurumuzla Londra’yı koruma ve kollamada yeni adımlar atıyoruz”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.