Londra'da sokak saldırısında 16 yaşında iki çocuk öldü

İNGİLTERE

Kearne Solanke, Güney Londra'da Greenwich'de saldırıya uğradı bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki iki çocuktan biriydi.

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Greenwich'te bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki iki çocuktan birinin fotoğrafı çekilerek, Ailesi tarafından paylaşıldı

Kearne Solanke 16 yaşındaydı hayat dolu mutlu bir çocuktu ve fotoğrafında gülümsüyor görülüyor.

Cumartesi günü saat 17.10'da, biri Abbey Wood'daki Sewell Road ve diğeri Thamesmead'deki Titmuss Avenue olmak üzere birbirinden yaklaşık bir mil uzakta iki yerde iki kişinin yaralandığı polise bildirildi.

Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, her iki yerde de bıçaklanarak yaralanan çocukları buldu. Her iki çocuk da tüm çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Met Polis, 27 Kasım Pazar öğleden sonra yaptığı bir açıklamaile  iki genç kurbanın adını verdi. Biri Kearne Solanke, diğeri Charlie Bartolo'ydu. Aileleri bilgilendirildi ve uzman görevlilerden aileler acılarını dindirmek için piskolojik destek alıyorlar.

Ailesi tarafından sosyal medyada  yayınlanan fotoğrafta Kearne Solanke, Güney Londra'da Greenwich'de saldırıya uğradı bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki iki çocuktan biriydi.Üzgün olan aile bireyleri taziyelerini övgülü sözlerle sosyal medyada yayınladılar.

Olaylardan birinin mahallinde konuşan Baş Dedektif Richard McDonagh, gazetecilere şunları söyledi: "Cinayet masası meslektaşları soruşturuyor ve iki cinayeti bağlantılı olarak ele alıyor. Bu cinayetlerden etkilenen herkesi temin ederim ki, yetenekli dedektifler ne olduğunu ortaya çıkarmak ve genç kurbanlara ve ailelerine cevaplar sağlamak için yorulmadan çalışacaklar.

Her iki olayla ilgili geniç çaplı polis soruşturması sürüyor.Olayla ilgili birçok kişi gözaltına alındı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.