Londra Highbury Fields'da tecavüz edilen kadın "korkunç çığlıklar" atarak bağırdı

İNGİLTERE

Geçdiğimiz cumartesi sabahı erken saatlerde Londra'nın Islington'da Highbury Fields diye bilinen parkda genç bir kızın tecavüze uğradığı polise bildirildi.

Highbury Fields'da yaşanan trajik bir tecavüz olayı  iddiası ile   gece bir kadının 'korkunç çığlıklar' attığı ve  genç bir kızın  'dur lütfen dur' dediğini duyan bölge sakinleri  26 Kasım Cumartesi sabahı erken saatlerde polise  Islington parkında genç bir kızın tecavüze uğradığını bildirildi.

Polis, genç bir kızın tecavüze uğradığını bildirmek için sabah 3.57'de İslington 'daki Highbury Fields'a çağrıldı.Polis memurları  tecavüz edilen kızı çocuğunu  buldu ve kızı hastahaneye kaldırdıktan sonra uzman kişiler  tarafından piskolojik destek veiliyoryor.

Tecavüze uğrayan kızın tanıdığı  bir erkek ise tecavüz şüphesiyle tutuklandı ve halen gözaltında tutuluyor.

Bölge sakinlerinden Rosemarie parkın yakınında bir arkadaşıyla kalan bir kadının yaptığı ihbar üzerine polis olay yerine geldi.Kız çocuğunun sesini kapalı penecerinin ardından duyabilen Rosemarie gece bir kadının 'korkunç çığlıklar' attığı ve  genç bir kızın  'dur lütfen dur' dediğini taa uzaklardan duyduğunu da polise yaptığı ihbarda bildirmişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.