Londra metrosunun katili 'Kiern Kelly' 30 can aldı

İNGİLTERE

Kieran Kelly iki cinayetten hapse atıldı, ancak daha önce intihar olarak kabul edilen düzinelerce ölümden sorumlu olduğundan şüpheleniliyor.

Katil kieran Kelly'den  Londra Metrosu'ndaki 30 ölümden sorumlu olduğundan şüpheleniliyor.

Kieran Kelly, iki kişiyi öldürmekten suçlu bulunduktan sonra otuz yılını parmaklıklar ardında geçirdi, ancak 1970'lerde Londra çevresinde 29 ölümden daha sorumlu olduğundan şüpeleniliyor.

2001 yılında ölen katil  Kelly, Tube'da 'şaşırtıcı' sayıda bariz intihara tanık oldu. Kelly'nin kurbanlarını piste ittiğinden ve daha sonra polis memurlarıyla konuşmak için sakince beklediğinden şüpheleniliyor..

Kelly'nin suçlarıyla ilgili 1984 polis soruşturmasına liderlik eden eski Büyükşehir Polisi dedektifi Geoff Platt, onun Britanya tarihindeki en üretken seri katillerden biri olduğuna inanıyor.

Platt Daily Star'a şunları söyledi: "Kafası yukarıya bakıyordu- adrenal seviyesi yüksek, testosteron hormonu salgılıyordu...gözlerinde görebiliyordunuz. O işlediği cinayetler ile gurur duyuyordu ve onunla konuşmaya gittiğimizde 16 kişiyi daha öldürdüğünü açıkca  itiraf ediyordu. ”

Kieran Kelly tüm kurbanlarını tren raylarının altına iterek öldürüyordu ve metro raylarının altında kalıp da can veren her vakada olay yerinde polis ile karşılaşıyordu.Olaylarla ilgili yorumlar yapıyordu.

Kieran Kelly zindanda horlayan bir başka mahkumu da horladığı için öldürdüğüde polis kayıtlarının arasında yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.