Londra yeni yıl havayifişek gösterilerinin biletleri tükeniyor

İNGİLTERE

Londra Belediyesi’nden resmi olarak paylaşılan bir duyuruda, Londra’nın ikonlaşmış Yılbaşı havai fişek kutlamalarının Thames Nehri kıyısına dönüşünü izlemek için kalan biletlerin 2 Aralık Cuma günü öğlen satışa çıkacağı belirtildi

Geçtiğimiz ay Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, 100.000’den fazla bilet sahibinin yeni yılı karşılamak için 2019’dan bu yana ilk kez London Eye yakınında toplanabileceğinin müjdesini duyurmuştu.

Biletlerin ilk partisi beş saatten biraz fazla bir sürede tükenirken, yaklaşık 50.000 kişilik son kontenjanın da hızla tükenmesi bekleniyor. Londra’da, son iki yıldır yeni yıl kutlamaları COVID kısıtlamalarının etkisiyle yalnızca TV’de izlenebilen çok mekanlı programlarla karşılayabiliyordu.

Ancak bu yıl, bilet sahipleri yine havai fişekleri bizzat izleyebilirken, her sene gelenekselleşmiş Big Ben çanları eşliğinde Thames kenarında yılbaşını kutlayabilecek olmanın keyfini çıkarabilecekler.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, şu ifadelere yer verdi: “Londralılar ve başkentimizi ziyaret edenler için tekrardan Londra’nın gelenekselleşmiş havai fişek gösterilerinin geri dönüyor olması beni aşırı derecede mutlu etmekedir.

Herkes için daha iyi bir Londra inşa ediyoruz ve dünyaya bir sevgi ve kutlama mesajı göndermek için inanılmaz bir olanak sağlayan havai fişeklerimizle Yılbaşı Gecesi eğlence ve konaklama sektörümüz için yılın en büyük gecelerinden biri olmaya devam edecek.

Bu yıl şimdiye kadarki en iyi yılımız olacağı için, henüz biletlerini almayan sakinlerimiz ve ziyaretçilerimiz için ellerini çabuk tutmaları tavsiyesini veriyorum.”

İlgilenenler, biletler ve bilgi için https://www.london.gov.uk/nye adresini ziyaret edebilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.