Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte Londra'ya gidiyor

İNGİLTERE

Prens Harry, annesi Prenses Diana'nın doğum günü nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlik için Londra'ya gitmeye hazırlanıyor.

Önce mart ayında Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda söyledikleri, sonra Prens Philip'in cenazesine Prens Harry'nin katılmasıyla yaşananlar... Ardından Meghan Markle'ın The Bench adlı kitabı ve son olarak da kısa bir süre önce dünyaya gelen bebekleri... Aileden ayrılıp ABD'ye taşınmalarına rağmen bazen yaptıklarıyla bazen de sözleriyle hep gündemde kalıyor çift. Şimdi de Meghan Markle, yakın bir gelecekte kocası Prens Harry ile birlikte Londra'ya gideceği iddia edildi.
 

Prens William ile Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın doğum günü nedeniyle 1 Temmuz'da Londra'da bir anıt heykel açılışı gerçekleştirilecek. Bu törene Prens William ve eşi Kate Middleton kesin olarak katılıyor. Prens Harry ile ilgili olarak konuşulan ise açılışa yalnız başına geleceğiydi.


Fakat ABD'de yayın yapan bazı internet sitelerine göre Meghan Markle eşi Prens Harry'yi o törende yalnız bırakmayacak. Yani Markle da anıtın açılışı için Londra'ya gidecek.

Radar'a konuşan bir kaynağın ileri sürdüğüne göre Meghan Markle; Prens Harry'nin dedesi Prens Philip'in cenaze törenine gittiği günden beri aile ile ilişkilerin giderek daha kötü bir hale geldiğine inanıyor. Bu ortamda kocasının da bir daha ailesinin yanına gittiğinde yalnız olmasını istemiyor.
 

Sitenin ileri sürdüğüne göre Harry, cenaze için Londra'ya gittiğinde ailesi onu pek de sıcak karşılamadı. Hatta bazıları onunla konuşmak bir yana göz teması bile kurmadı. Cenaze töreninden sonra da Harry ile ailesi arasındaki ipler iyice gerildi. Anıtın açılışında kocası Harry'nin Londra'ya yalnız gitmesi durumunda bu durum daha da kötü bir hale gelecek. Bu yüzden de Meghan Markle, kocasıyla birlikte Londra'ya gitmeye karar verdi.
 

Prens Harry'nin açılışa oğlu Archie'yi de getireceği konuşuluyor. Ancak yeni dünyaya gelen kızları Lilibet Diana ya da kullandıkları adıyla Lili'nin törende yer almayacağı ileri sürüldü.

 

Prens Harry'nin, törene eşi Meghan Markle ile katılıp katılmayacağı konusu bu iddialara rağmen henüz netlik kazanmadı. Önceden yapılan açıklamalarda Markle'ın Londra'ya gitmeyeceği ve bebeğiyle birlikte ABD'de kalacağı belirtiliyordu.
 

Prens William ile Prens Harry anneleri Prenses Diana'nın 1 Temmuz'daki doğum gününde gerçekleşecek bu törende Prens Philip'in cenaze töreninden sonra ilk kez bir araya gelecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.