Model Eve Stratford'un bağzı kesilerek öldürüldü

İNGİLTERE

Playboy Bunny'nin şok edici cinayeti, Doğu Londra'daki bir apartman dairesinde boğazı kesilmiş halde bulundu ve katil hala yakalanamadı.

Eve Stratford'un parçalanmış cesedi, öldürüldükten bir saat sonra, erkek arkadaşı tarafından Leyton'daki dairesinde bulundu.

İngiliz polis Dedektiflerin şimdiye kadar gördüğü en korkunç cinayetlerden  biri olarak tanımladı. 

Bu cinayetle  Alman modelin sadistçe öldürülmesi onu tanıyan herkesi şok etti. Eve Stratford, Doğu Londra'daki dairesinde boğazı kulaktan kulağa kesilerek öldürüldü.

Eva Stratford saldırıya uğrayana kadar Londra gece hayatı sahnesinde popüler bir figürdü.

Eve Stratford'un 21 yaşındaki erkek arkadaşı, komşusunun dairesinden yüksek bir gümleme sesi duymasından  bir saat sonra cinayet erkek arkadşı tarafından  farkedildi.

Eva Stratford'un garip bir şekilde elleri bağlanmış öldürülmesi,Polis memurlarını cinayetin cinsel saikle işlendiğine inandırıyor.

Eve öldürüldüğü sırada Park Lane'deki göz alıcı Playboy Club'da "tavşan kız" kokteyl garsonu ve model olarak çalışıyordu. Sosyal bir yaşam tarzı sürmesiyle biliniyordu ve düzenli olarak Sid James ve Eric Morecambe gibi yüksek profilli kişilerle aynı etkinliklere katılıyordu.

Eve, öldürülmeden sadece birkaç gün önce yetişkin dergisi Mayfair'in ön kapağı için poz vermişti ve polis daha sonra derginin muhtemelen katilini azmettirdiği sonucuna vardı. Röportajında ​​cinsel hayatından açıkça bahsetmiş ve bir kediyle yalnız yaşadığını söylemişti.

Soruşturma sırasında, üçü cinayet günü olmak üzere, bir dizi gizemli telefon aldığı da ortaya çıktı. Arayan her seferinde ya telefonu kapatır ya da hattın aşağısına müstehcen sözler fısıldardı.

Hala katil bulunamadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.