Nefese Dönüş Festivaline Londra'dan katkı

İNGİLTERE

Kıbrıs’ta 11 Haziran tarihinde başlayan ve 3 haftalık süre ile devam edecek olan Nefese Dönüş Festivalinin Londra ayağı etkinliği 3 Temmuz tarihinde başlıyor.

Londra’da faal olan derneklerin desteği ile yapılacak olan Londra etkinliklerinin başını Kıbrıs Türk Toplum Merkezi ve Kıbrıslı Sanatçılar Platformu çekiyor.

3 Haziran tarihinde yeralacak resepsiyon ile açılacak olan ve bir ay süreyle ziyaret edilebilecek sergi, etkinliğin başlıca içeriği olacaktır.

Nefese Dönüş Festivalinin teması sanatı araç olarak kullanarak her nevi bağımlılık ve ruh sağlığı üzerinde bilinç yaratmaktır.

Bu bağlamda İngiltere’de yaşayan ve bağımlılık ve ruh sağlığı durumlarından muztarip olan sanatçılara çeşitli sanat dallarındaki eserlerini sergilemek için Toplum Merkezi tarafından çağrı yapılmıştır.

3 Temmuz tarihinde yapılacak resepsiyon etkinlğinde Kıbrıslı Sanatçılar Platformu üyeleri temaya uygun şiirleri ile geceye renk katacaklar.

Sanatçılar eserlerini sergilemek isteyen sanatçılar 20 Haziran tarihine kadar messenger, veya email ile info@tcca.org (Subject: Art) Kıbrıs Türk Toplum Merkezi ile temasa geçebilirler.

Pazartei ile Cuma günleri arasında 10.00-16.00 saatleri arasında 0208-826-1080*1 numarasına telefon ederek de Merkez ile temasa geçilebilinir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.