Southwark Belediyesi’nden bölge işletmelerine 150 bin poundluk yardım desteği

İNGİLTERE

Southwark Belediyesi, Peckham’daki Rye Lane’deki yerel işletmelere yardımcı olmak için £150.000 sağladı. Para, GLA’nın High Street Challenge for All fonundan verildi.

Southwark Belediye Başkan Yardımcısı Jules Pipe, Peckham’ın kalbindeki Mountview Tiyatro Sanatları Akademisi’nde haberi kutlamak için yerel işletmelere ve Southwark Konseyi Lideri Kieron Williams’a katıldı. Bu haber, konseyin Rye Lane’deki işletmeleri ve tüccarları destekleme konusundaki artan taahhüdünü takip ediyor. Bu işe başlamak için Tree Shepherd ile sözleşme imzalandı.

Yerel işletmelerin ihtiyaçlarına en uygun farklı yardım türlerine erişebilmeleri için tüccarları bir araya getirmenin yanı sıra iş desteği de sağlıyorlar.

İş ve şehir merkezlerinden sorumlu Kabine Üyesi Cllr. Jason Ochere şunları söyledi: “Yerel işletmeler, ilçenin her bir farklı ve bireysel köşesine kişilik ve benzersiz bir karakter katıyor.

Yanlarında yaşayan toplulukların ihtiyaçlarına hizmet ederler, ancak aynı zamanda insanları daha uzaklardan çekmeye de yardımcı olurlar.

Southwark’ta birçok ana caddeye ve şehir merkezine sahip olduğumuz için şanslıyız, ancak bugün bu High Street Challenge for All finansmanıyla Rye Lane’deki küçük işletmelere desteğimizi genişletmeye devam etmekten mutluluk duyuyoruz”

Haberi kutlamak için çok sayıda Rye Lane işletmesi bir araya gelerek belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.