TCCA'in faaliyetleri basına sunulacak

İNGİLTERE

Kıbrıs Türk Toplum Merkezi (TCCA)'de uzun zamandan beri sürdürülen projelerin ve faaliyetlerin basına aktarılması gerçekleştirilecek takvim açıklandı.

Sevgili Basın mensupları;Sizleri  Karel Bebek Kampanyası hakkında yapılacak olan basın açıklamasına davet ediyoruz. Bu kampanyadan sağlanan fonların tahsisi ile ilgili açıklama yapılacaktır. 04/11/2021 Perşembe günü saat 18:00'de Kıbrıs Türk Toplum Merkezin'de Niyazi Enver (TCCA) ve Arife Rezvan (Limasolar Derneği) tarafından basın açıklaması yapılacaktır.

Ayrıca iki tane daha yapılacak etkiliğimize sizleri davet etmek istiyoruz:

1. Covid Destek Grubumuzun Kutlamasi 09.11.2021 @ 19.00- 21:00 Bu, geçtiğimiz 18 ay boyunca yaşlılarımıza gıda paketlerinin dağıtımında bizi destekleyen tüm gruplara teşekkür etmek için bir etkinlik düzenledik. Pandemi boyunca Covid destek Grubumuz her hafta yaşlı üyelerinden yardıma ihtiyaç duyanlara kadar yüzlerce aileye destek ulaştırmaya devam etti. Hep beraber bu başarıyı kutlamak isteriz. Kazandığımız ‘İngiltere Üçününü sektör Covid-19: Yılın Çalışan Ekibi’ ödülümüzü bu kutlamada sunacağiz.

2. Kickstart Genç Çalışanlar Etkinliği: 12.11.2021 @ 19.00- 21:00 Hükümet tarafından hazırlanan 'kıckstart' programı Üniversal Credit'te uzun vadeli işsizlik riski altında olan 16 ila 24 yaşındakiler için yeni iş imkanları yarattık. Bizlerde bir çok gencimizi bu program vasiyesi ile 6 ay boyunca iş imkanları yaratık ve bir çok eğitim sağladık . Bu yapılan etkinliğimizde genç çalışanlarımızın çalışmalarını kutlamak için ve gençlerimizi toplum içerisindeki yeni işverenlerle tanıştırmak için düzenledik. Bu etkinlikte Haringey Belediye Başkanı konuk olacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.