TTFF bu seferde Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulunda

İNGİLTERE

Türk Tolumu Futbol Federasyonu Başakanı İrfan Davulcular kordinasyon amaçlı Türk Dili ve Kültürü Okullarına bir dizi ziyaretler kapsamında gectiğimiz cumartesi 22 Ekim 2022 günü Kuzey Londranın en büyük Türk Dili ve Kültürü okullarından olan Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okuluna gitti.

Türk Tolumu Futbol Federasyonu Başakanı İrfan Davulcular ,TTFF Genel Sekreteri Gülay Ermiya,Hakem Sekreteri Ertan Cemal ve TTFF Yönetim Kurulu üyesi Hayri Kartal ilk olarak Kuzey Londra Türk Dili ve Kültürü Okullarından Ali Rıza Değirmencioğlu  Türk Okulunu  ziyaret etti.

Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu Başkanı Sevtap Kemal ile Kordinatör öğgretmen Vicdan Bulmuş,Türk Toplumu Futbol Federasyonu heyetini sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.Başkan Sevtap  Kemal memnuniyetlerini dile getirerek TTFF Başkanı Davulcuları ve heyetini bu nazik ve ince davranışlarından dolayı teşekkür etti.Başkan Davulcular ise 'TTFF Gençler Ligi ve akademiler projesini Türk Okulları ile birlikte hayata geçirmekten gurur duyuyoruz' dedi.

Proje hakkında TTFF Başkanı Davulcular Ali Rıza değirmencioğlu Türk Okulu Başkanı ve Kordinatörü Vicdan Bulmuş'u bilgilendirerek birlikte çalışma kararını aldılar.

Gençler Ligi ve Akademiler projesi hakkında TTFF Başkanı İrfan Davulcular, 'Her okula ayrı ayrı kurulacak Futbol Akademilerde yetişen futbolcu gençlerden oluşacak takımlar ise TTFF Gençler Liginde okullar arası maçlar yapılacak' dedi.

Başkan Davulcular'da üçüncü okulu da projeye dahil etmenin gururunu yaşarken,Başkan Sevtap Kemal iseTürk Toplumu Futbol Federasyonunu'nu geliştirdiği ve hayata geçirdiği bu projeden tebrik etti.Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu'nunda proje içinde yer almasından gurur duyduklarını söyledi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Gülay Ermiya Öğretmeni Vicdan Bulmuş ve Başkan Sevtap Kemal ile eski çocukluk yıllarındaki Türk Okulundaki anılarını konuştular hasret giderdiler.Başkan Sevtap Kemal ve Vicdan Bulmuş Ali Rıza değirmencioğlu Türk Okulu öğrencisi Gülay Ermiya'nın Toplum hizmetine önem veren bir genç olduğunu görünce gururlandılar.Gulay Ermiya Uzman İş piskoloğu olarak  sektörde danışman olarak çalışıyor.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.