Türk Toplumu Futbol Federasyonu premier Ligi yarın başlıyor

İNGİLTERE

Türk Toplumu Futbol Federasyonu premier Ligi 1. hafta fikstür bir karşılaşma dışında yarın Londra saati ile saat 14.00'de başlayacak.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu  premier Ligi 1. hafta fikstür bir karşılaşma dışında yarın Londra saati ile 11.00,14.00 ve 14.30'de oynanacak karşılaşmalar ile start alıyor.Dumlupınar'ın MTG ile oynayacağı karşılaşma yönetim kurulu tarafından ertelendi.

               Gençlik Gücü                            Yenişehir

TTFF Premir Lig 1.haftasında oynanacak Gençlik Gücü ile Yenişehir arasdındaki oynanacak karşılaşma,  Douglas Eyre Sports Centre, Coppermill Lane , Walthamstow , E17 7HE  Londra saati ile 11.00am'de başlayacak.

               Amedspor                         Fenerbahçe London

TTFF Premir Lig 1.haftasında oynanacak Ahmedspor ve Fenerbahçe London arasındaki oynanacak karşılaşma, Pymmes Park , Victoria Road ,London N18 2UG  Londra saati ile 14.00'de başlayacak.      

                                              

            Kayserispor                             Yeni Boğaziçi

TTFF Premir Lig 1.haftasında oynanacak Kayserispor ve Yeni Boğaziçi arasındaki oynanacak karşılaşma, Douglas Eyre Sports Centre, Coppermill Lane , Walthamstow , E17 7HE  Londra saati ile 14.00'de başlayacak.     

            

              Kasimpaşa                        Doğan Türk Birligi

TTFF Premir Lig 1.haftasında oynanacak Kasımpaşa FC UK  ve  Doğan Türk Birliği arasındaki oynanacak karşılaşma,Southbury Leisure Centre, Southbury Road, EN1 1YP Londra saati ile 14.00'de başlayacak.    

                                                               

           Mehmetçik London                   Turkmenköy

TTFF Premir Lig 1.haftasında oynanacak Mehmetçik London ve Türkmenköy arasındaki oynanacak karşılaşma, Chesthunt Community Sports Park, Chesthunt, Enfield, EN8 8XG  Londra saati ile 14.30'de başlayacak.    

                    

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.