Wood Green 'de ‘gençlik merkezi’ kuruluyor

İNGİLTERE

Haringey'de yaşayan gençler,Wood Green 'de kurulacak yepyeni bir ‘gençlik merkezinin’ müjdesini aldı.

Yaşları 11 ile 19 arası değişen ve aralarında engelli gençlinde yer alacağı,gençlerin sanat, müzik, mimari ve tasarım gibi alanlarda çalışmalar sürdürebilecekleri bir merkezin temelleri atıldı.

Freehaus, JA Projects ve yerel otoritelerle başarılı işbirliklerine imza atan Wood Green Young Voices grubu, gençlik merkezinin önümüzdeki yaz açılacağının müjdesini verdi.

15 Mart Salı günü Haringey Belediyesi Lideri Cllr Peray Ahmet ve belediyenin Çocuk ve Gençlik Kabine üyesi Cllr Zena Brabazon yerel basınla da bir araya gelerek bazı açıklamalarda bulundular.

Haringey Belediyesi Lideri Peray Ahmet, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Rising Green Gençlik Merkezi, bölgemizde gençliğimize verdiğimiz önceliğin bir işaretidir; bugün Haringey gençliği ile buluşarak onları dinlemek ve Gençlik Merkezine dair umutları ve planlarına kulak vermek çok güzeldi. Cllr Brabazon ve ben, bu gençlik merkezinin öneminde hem fikir olmakla beraber önümüzdeki aylarda ve yıllarda eminiz ki Haringey’de çok güzel yeniliklere yol açacak bir girişim olacaktır”

Haringey Belediyesi ve Wood Green Young Voices, gençlik merkezinin ismi olacak ‘Rising Green’ adının da bölgedeki gençliğin yükselen dinamiklerine bir ithaf olduğunu belirtti.

Rising Green Gençlik Merkezi 2 Lymington Avenue (N226JG) adresinde bu yılın ortasında açılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.