Ersin Tatar'ın korumalarının kullandığı araç 15 günde arızalandı

KIBRIS

Türkiye Cumhuriyeti tarafından törenle polis teşkilatına hediye edilen ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın korumaları tarafından kullanılan koruma araçlarından biri 15 günde arızalandı...

Türkiye Cumhuriyeti'nin, 57'inci kuruluş yıldönümü dolayısı ile polis teşkilatına hediye ettiği ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın korumaları tarafından kullanılan 5 arazi tipi koruma aracından biri 15 günde arızalandı.

SADECE 15 GÜN KULLANILABİLDİ

Cumhurbaşkanı'nın korumalarının kullanımında olan SU 009 plakalı koruma aracı dün Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın gittiği Topçuköy Şehitlerini anma töreni sırasında yolda kaldı.

Henüz 15 gündür koruma aracı olarak kullanılan araç, çekiciye yüklenerek, Lefkoşa'da Polis Genel Müdürlüğü avlusuna bırakıldı.

Aracın vites sorunu nedeni ile arıza gösterdiği öğrenildi.

Kıbrıs Postası'ndan aldığımız habere göre:

TÖRENLE HİBE EDİLMİŞTİ

TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın  KKTC'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, 57'inci kuruluş yıldönümü nedeni ile 8 Temmuz tarihinde Polis Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törende Türkiye Cumhuriyeti tarafından polis teşkilatına biri sinyal kesicili toplam 5 adet arazi tipi koruma aracı hibe edilmişti.

Araçların yanı sıra, drone ve drone savar; balistik çanta ve telsiz ekipmanlarından oluşan güvenlik teçhizatı ve taktik kıyafet takımları da hediye edilmişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.