Faiz Sucuoğlu kurultay için çalışıyor

KIBRIS

Son haftalarda medyada görülmeyen Faiz Sucuoğlu’nun Güzelyurt, Mağusa ziyaretleri ardından önümüzdeki hafta da İskele'de olacağı öğrenildi. Sucuoğlu’nun “iddiasını koruduğu”, ısrarla ötelenen kurultayı sabırsızlıkla beklediği ve temasları sırasında da bu iddiasını dillendirerek “bu işi yüzde 70’le kapatacağız” dediği ifade ediliyor.

Yakın çevresine “bu işi yüzde 65-70 oranıyla bitireceğiz ve tetikteyiz” dediği öğrenilen Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu, kurultaya yönelik devamlı temas halinde…

Her gün bir başka bölgede temaslarını sürdürdüğü öğrenilen Faiz Sucuoğlu’nun bugün Girne Karaoğlanoğlu bölgesinde olduğu, partililerle temasını sıkılaştırdığı öğrenildi.

Son haftalarda medyada görülmeyen Faiz Sucuoğlu’nun Güzelyurt, Mağusa ziyaretleri ardından önümüzdeki hafta da İskele'de olacağı belirtildi.

Faiz Sucuoğlu’nun “iddiasını koruduğu”, ısrarla ötelenen kurultayı sabırsızlıkla beklediği ve temasları sırasında da bu iddiasını dillendirerek “bu işi yüzde 70’le kapatacağız” dediği ifade ediliyor.

Rakibi Hasan Taçoy’un “kurultaya yönelik kabineye monte edilmek istendiği” iddiaları üzerine Kıbrıs Postası’nın ulaştığı Faiz Sucuoğlu, yorum yapmaktan kaçındı ve sahada çalışmalarını sürdürdüğünü, çok yoğun olduğunu söylemekle yetindi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.