KKTC : Sağlıktaki yemek sorunu çözüldü

KIBRIS

Sağlık Bakanı Ünal Üstel, sağlık çalışanlarına yönelik yemek servisinin devam etmesi için Maliye Bakanlığı’ndan söz aldıklarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Ünal Üstel, ADA TV’de Talip Sancar’ın sorularını yanıtladı.

SAĞLIK BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Sağlık Bakanı Ünal Üstel, programda yaptığı açıklamada, Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle, pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz yemek servislerinin durdurulması konusunda devreye girdiklerini belirtti.

Sağlık Bakanlığı olarak sağlık çalışanlarının yanında olduklarını çizen Üstel, Başbakan Ersan Saner ile konuyla ilgili görüşme gerçekleştirdiklerini, Başbakanlığın da devreye girmesiyle sağlıktaki yemek sorununun çözüldüğünü işaret etti.

"MALİYE BAKANI Dursun Oğuz'DAN SÖZ ALDIK"

Maliye Bakanı Dursun Oğuz’un sağlıkçılara yönelik yemek servisinin devam edeceği yönünde söz verdiğini kaydeden Üstel, “Sağlık Bakanlığı olarak ağırlımızı koyduk” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ise, Başbakan Ersan Saner ve Sağlık Bakanı Ünal Üstel'in girişimleriyle Maliye Bakanlığı ile görüşülerek hastanede görevli personele ücretsiz yemek servisi konusunda yaşanan sıkıntıların giderildiği, sağlık personeline ilgili catering şirketi tarafından yemek servisine devam edeceği belirtildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.