KKTC;Göç Psikolojisi Belgeseli, 16’ncı kez birincilik ödülü aldı

KIBRIS

Yönetmenliğini Kıbrıs Postası yazarlarından Ferhat Atik’in üstlendiği “Göç Psikolojisi Belgeseli”, 16’ncı kez birincilik ödülüne layık görüldü, bir yarışmada daha finale kaldı.

Yönetmenliğini, Kıbrıs Postası yazarlarından Ferhat Atik’in üstlendiği, sanat direktörlüğünü ve kurgusunu Hindistan’dan Hanan Yasir Karuvattil ve proje danışmanlığını Bangladeş’ten Shakil Reja Efti’nin yürüttüğü “Göç Psikolojisi Belgeseli”, 16’ncı kez birincilik ödülüne layık görüldü, bir yarışmada daha finale kaldı.

Belgesel, “Uluslararası Uruvatti Film Festivali”nde birincilik ödülünü kazandı; “Uluslararası Fotofilm Kısa Film Festivali”nde ise finale kaldı.

Belgeselin yönetmeni Ferhat Atik, “2021’in ilk iki ayında toplam ödülümüz 22’ye yükselirse, 'son bir yılın en çok ödül alan belgeseli' olacağız” dedi.

Atik, elde ettiği başarılara ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Muhteşem ve ilham verici bir havada, hadi haftaya başlayalım.  Bu güne, bir yeni birincilik ödülü ve bir yeni finalistlik haberleri ile başladık. Göç Psikolojisi Belgeseli, 16. kez birincilik ödülü aldı. 2021’in ilk iki ayında toplam ödülümüz 22’ye yükselirse, “son bir yılın en çok ödül alan belgeseli” olacağız. Mutlulukla ve ne olursa olsun, sevgiyle...”

KaynakKP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.