KKTC;Savaş Toksöz'den Erhan Arıklı'ya... "Milleti güzel oyaladın"

KIBRIS

HP milletvekili SavaşToksöz, Arıklı’nın “UBP’nin içinde olmadığı bir seçim hükümeti kurulsun” dediğini de belirterek, "Milleti güzel oyaladı" dedi.

Halkın Partisi (HP) Genel Koordinatörü Savaş Toksöz, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın, 3’lü azınlık hükümetinin kurulması için önceden anlaşıldığına yönelik iddiaları yalanlaması üzerine, “Tatar ile görüşmesinde hükümeti kurma görevini ‘HP’den birine vermeyin, gidecek kapıları yok’ diyen de yine kendisiydi” dedi.

Toksöz, Arıklı’nın “UBP’nin içinde olmadığı bir seçim hükümeti kurulsun” dediğini de ifade etti.

Toksöz sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Neme lazım güzel oyaladı milleti. Sadece o mu? Cumhurbaşkanlığı çıkışında HP’yi suçlayanlar kusura bakmayın dedi mi? Demedi. Vakit bol artık. Onları da yazacağız” ifadelerini kullandı.

Toksöz’ün paylaşımı şöyle:

“Erhan Arıklı diyor ki ‘azınlık hükümeti çok önceden kuruldu iddiaları gerçek dışıdır.’ Tatar ile görüşmesinde hükümeti kurma görevini HP’den birine vermeyin, ‘gidecek kapıları yok’ diyen de yine kendisiydi. Aynı Arıklı ‘kesinlikle UBP’siz seçim hükümeti kurulmalı’ da demişti. Neme lazım güzel oyaladı milleti sadece o mu? Cumhurbaşkanlığı çıkışında HP’yi suçlayanlar kusura bakmayın dedi mi? Demedi. Vakit bol artık. Onları da yazacağız.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.