Mehmet Çakıcı'dan ilginç YDP benzetmesi

KIBRIS

TKP-YG Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, "YDP 2 milletvekili… Bakın bu ifadeyi kullanıyorum: Önlerine bir bakanlık atıldı… 2 vekil canını yedi kavga etti. Şimdi de başka şeyler… Yeni kurulan bir parti... Diktatörce liderlik tartışmaları… İyi ki bunları hükümet yaptılar. Gördük. İnsanların görmeleri sağlandı. Bilmem bunu yapanlar bunu yaptıklarının farkında mı? Öfkesine hakim olamayan siyasetçi, bıraksın tedavi olsun" diye konuştu.

Toplumcu Kurtuluş Partisi- Yeni Güçler (TKP-YG) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ekonomik protokollerin hazırlık ve imza aşamasında siyasetçilerimizin aciz kaldığını çünkü ne söylediğini ne de ne yaptığını bilmeyen, uzmanlıktan yoksun ve kadrosuz olduğumuzu iddia etti.

Çakıcı, “Karşınızda uzmanlar var, çok ciddi akademik ekiple geliyorlar protokolde bulunan konular hakkında Kıbrıs’a uyar uymaz kendi bildiğine bakarlar. Siyasetçi aciz durursa ezilir” dedi.

“YDP’NİN ÖNÜNE BİR BAKANLIK ATTILAR…”

KKTC’de siyasetin paramparça olduğunu anlatan Mehmet Çakıcı, siyasi manzaranın hiç de iyi olmadığını kaydetti.

Çakıcı, “UBP’de 4 aday var şu an bilindiği gibi.. Banko bunlar… DP’de Serdar bey ayrıldı, ‘Benden sonra tufan gibi’ bir hava… Ya şu YDP? 2 milletvekili… Bu ifadeyi kullanıyorum: Önlerine bir bakanlık atıldı… 2 vekil canını yedi kavga etti. Şimdi de başka şeyler… Yeni kurulan bir parti, şöyledir böyledir. Bir sürü tartışma... Diktatörce liderlik tartışmaları… İyi ki bunları hükümet yaptılar. Gördük. İnsanların görmeleri sağlandı. Bilmem bunu yapanlar bununun farkında mı! Bir tane bakanlık var önlerinde saldırdılar yahu… Öfkesine hakim olamayan siyasetçi, bıraksın tedavi olsun” ifadelerini kullandı.  

Kaynak:KıbrısPostası

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.