Tufan Erhürman: “Duvara konuşsak duvar anlayacak”

KIBRIS

Halkın plansızlığa, programsızlığa mahkûm edilmesinin sonucunun eylem ve sivil itaatsizlik olacağını söyleyen CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, muhalefet olarak her defasında bunları dile getirdiklerini vurgulayarak “Ne dinleyen var, ne anlayan… Dinleyen varsa da anlayan yok… Duvara konuşsak duvar anlayacak” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ada TV’de ‘Gündem Özel’ adlı programa katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erhürman, Koronavirüs aşılama programında ilk olarak kronik hastalar ve sağlık çalışanları denildiğini ancak bu aşama bitmeden ikinci aşamaya geçildiğine dikkat çekerek, Türkiye’den gelmesi beklenen aşıya işaret etti.

Türkiye’den gelecek olan aşıların gelmeden önce bir programın aşılanması gerektiğine vurgu yapan Erhürman, “Hâlâ önümüzde yeni bir aşılama programı yok. Tüm öğretmenler, tüm idari personeller, tüm toplu taşımacılar aşılanmadan yüz yüze eğitim açılmayacak diyorlar. E bu doğru. Ama siz bunu aşılama programının neresine koydunuz?” diye sordu.

Halkın plansızlığa, programsızlığa mahkûm edilmesinin sonucunun eylem ve sivil itaatsizlik olacağını söyleyen CTP Genel Başkanı Erhürman, muhalefet olarak her defasında bunları dile getirdiklerini ancak “ne dinleyen var, ne anlayan… Dinleyen varsa da anlayan yok… Duvara konuşsak duvar anlayacak” diyerek tepki gösterdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.