Tufan Erhürman: "Karantina öğrenci olmayanların da katılmasıyla dolarsa ne olacak?"

KIBRIS

CTP Lideri Tufan Erhürman, uçuş sınırlamasının öğrenciler için kaldırılmasına rağmen, öğrenci olmayanların da geldiğini belirterek, "Karantina öğrenci olmayanların da katılmasıyla dolarsa ne olacak?" diye sordu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, öğrencilerin getirilmesi için kaldırılan uçuş kısıtlamasını işaret ederek, uygulamada öğrenci olmayanların da geldiğinin görüldüğünü söyledi.

"Karantina dolarsa uçuşlar durdurulacak" açıklamalarını işaret eden Erhürman, "Karantina öğrenci olmayanların da katılmasıyla dolarsa ne olacak?" diye sordu.

"Yüz yüze eğitimleri başlayan öğrencilere, bekleyin boşalsın, sonra gelin mi denilecek?" ifadelerini kullanan Erhürman, yüksek öğretim itibarını zedelemeyin çağrısı yapmalarına rağmen dinlenmediğini vurguladı.

Erhürman'ın paylaşımı şöyle:

"Uçuş sınırlaması öğrenciler için kaldırıldı denildi. Bugün Meclis'te sorduk. Her zamanki gibi hükumette biri öyle biri böyle dedi. Ama uygulamada öğrenci olmayanların da geldiği görüldü. Karantina dolarsa uçuşlar durdurulacak deniyor. Karantina öğrenci olmayanların da katılmasıyla dolarsa ne olacak? 'Yüz yüze eğitimleri başlayan öğrencilere, bekleyin boşalsın, sonra gelin mi denilecek?' En ince ayrıntısına kadar planlayın. 'Yüksek öğretimin itibarını zedelemeyin' diyoruz ama dinleyen kim? Giderayak, saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetiyle ülkeye zarar üstüne zarar vermeye devam!"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.